Implementatie

Bij Safesecur Group begrijpen we dat jouw organisatie niet alleen streeft naar naleving van normen zoals ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510 en verplichte regelgevingen zoals de CSRD en Normenkader IBF FO, maar ook naar voortdurende verbetering en groei.


Onze implementatiediensten bieden niet alleen deskundig advies, maar gaan nog verder door het leveren van maatwerkoplossingen die helpen om te gedijen in een steeds veranderend landschap.

ISO 27001

Met onze diepgaande expertise op het gebied van ISO 27001 bieden wij gerichte begeleiding om het informatiebeveiligingsbeleid te versterken en jouw data te beschermen tegen cyberdreigingen.

NEN 7510

Met onze specialistische kennis van NEN 7510 bieden wij op maat gemaakt advies en ondersteuning om jouw organisatie te helpen voldoen aan de strenge eisen voor informatiebeveiliging in de zorgsector.

ISO 9001

Onze deskundige consultants staan klaar om je te begeleiden bij het implementeren en certificeren volgens ISO 9001, waarbij we streven naar het verbeteren van de kwaliteit en klanttevredenheid.

CSRD

Onze implementatiediensten omvatten begeleiding bij de naleving van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Met de invoering van de verplichte rapportageplicht vanaf 2024, assisteren wij bij het opzetten van robuuste rapportageprocessen voor duurzaamheidsprestaties en -praktijken.

Normenkader IBP FO

Bij het Normenkader Informatiebeveiliging (IBP FO) bieden we begeleiding, waarbij we ondersteunen bij het implementeren en handhaven van de nieuwe vereisten voor informatiebeveiliging in het funderend onderwijs.

Jouw reis naar compliance

Of je nu behoefte hebt aan gedetailleerd advies, grondige interne audits of een volledige implementatie van een managementsysteem. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke fase van het compliance-traject. Met een team van ervaren consultants die bekend zijn met de nieuwste standaarden en best practices, streven we ernaar om jouw organisatie te versterken en doelen te verwezenlijken.

PDCA4YOU Applicatie


Met onze unieke applicatie bieden we je de tools die je nodig hebt om elk aspect van je organisatie effectief te beheren. Van taken en risico's tot deadlines en verbeterinitiatieven, onze applicatie stelt je in staat om een krachtig organisatie beleid te ontwikkelen, te handhaven en te bewaken.

Interne Audit en Nulmetingen


Laat onze experts de interne audit of de nulmeting uitvoeren middels een systematische en gedisciplineerde aanpak. Wij geven een oordeel over het managementsysteem. Zo ben je optimaal voorbereid op de externe audit en kun je snel en volledig compliant zijn.

Implementatie Managementsysteem


Optimaliseer bedrijfsprestaties met een efficiënt managementsysteem. Van kwaliteitsborging tot risicobeheer en continue verbetering, wij bieden de tools en begeleiding die je nodig hebt om compliant te zijn, klantverwachtingen te overtreffen en jouw concurrentiepositie te versterken.

Diensten


PDCA4YOU applicatie

Interne Audit Nulmetingen

Implementatie Managementsysteem

Contact


Safesecur Group BV

World Trade Center Rotterdam

Beursplein 37

Rotterdam

Expertise


ISO 27001

ISO 9001

NEN 7510

Normenkader IBP FO

CSRD

Copyright 2024 - Safesecur Group BV